Προφίλ

Προφίλ

Η Bluenet Solutions ιδρύθηκε το 2005 και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από καταρτισμένα στελέχη, δημιουργώντας ένα ισχυρό και ολοκληρωμένο δίκτυο υποστήριξης στο χώρο της πληροφορικής

Θεσμός της εταιρίας μας είναι η καθολική εξυπηρέτηση των πελατών, ιδιαίτερα μετά την πώληση, με την παροχή εξειδικευμένων λύσεων και τη πλήρη τεχνική κάλυψη. Η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται στον σεβασμό και την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Η γνώση του χώρου της πληροφορικής, η μεγάλη πείρα, η αγάπη για το αντικείμενο των συνεργατών της, τα αυστηρά κριτήρια επιλογής μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ορθή και άρτια τεχνική υποστήριξη των πελατών της, είχε σαν αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να φέρουν την ανοδική πορεία, καταξιώνοντας την εταιρία μας στους πρωτοπόρους στο χώρο του αυτοματισμού γραφείου και της μηχανοργάνωσης στο νησί της Κω.

Στόχοι

Η Bluenet Solutions εστιάζει στο τι χρειάζονται οι πελάτες μας σήμερα και στην πρόβλεψη των αναγκών σε τεχνολογία στο μέλλον. Στόχος μας είναι να χτίσουμε την φήμη μας πάνω σε μακροπρόθεσμες σχέσεις και να δημιουργήσουμε νέες συνεργασίες με εταιρείες που έχουν να προσφέρουν τεχνολογικές λύσεις.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών πληροφορικής, μηχανογράφησης και προηγμένων δικτυακών τηλεπικοινωνιών σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και επαγγελματίες.

Στόχος επίσης είναι η παροχή και η ανάπτυξη τεχνογνωσίας στο διαρκώς μεταβαλλόμενο πεδίο των νέων τεχνολογιών στην ιδιαίτερα πλέον απαιτητική αγορά της Κω.

Δραστηριότητες

Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της. Διευρύνοντας έτσι την έννοια των ολοκληρωμένων λύσεων προϊόντων και υπηρεσιών, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρίας κινούνται γύρω από τέσσερις στρατηγικά επιλεγμένους άξονες που επιδιώκουν να καλύψουν τις ανάγκες της τοπικής αγοράς, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

  • Ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων πληροφορικής
  • Ολοκληρωμένες λύσεις παροχής υπηρεσιών
  • Ανάπτυξη και υλοποίηση εφαρμογών λογισμικού
  • Ανάπτυξη ιστοσελίδων & Υπηρεσίες Marketing

Δοκίμασε το κορυφαίο business λογισμικό της αγοράς!

Το Soft1 είναι το μόνο ελληνικό πληροφοριακό σύστημα που ενοποιεί σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργίες όπως: E.R.P., C.R.M., Επιχειρηματικές Διαδικασίες, Μισθοδοσία, Διαχείριση Προσωπικού

Περισσότερα
Χρειάζεστε βοήθεια; Τηλεφωνικό κέντρο: 22420 29824
×